Casa Beta, s/n · 25568 Pujalt (Lleida) · 678 095 458 · casabeta@casabeta.cat

L'Allotjament

Us presentem un lloc privilegiat. Quan s’arriba a Pujalt, a 1160 metres d’altitud, res s’interposa a la vista entre nosaltres i la vall. Però, si girem la mirada cap al nord, descobrim la magnífica silueta de la Pica d’Estats, una visió que tenim el privilegi de ser l’únic poble de Catalunya des d’on es pot contemplar. Així i tot estem tant o més orgullosos de divisar també el Montsent de Pallars i el Montorroio, cims a què ens lliguen moltes històries passades.

Per poder gaudir d’aquest entorn hem obert una part de casa Beta i l’hem transformat en allotjament rural.

Un lloc acollidor on us convidem a conèixer el nostre entorn i la nostra manera de viure. Hem mantingut en tota la casa l’essència de la tradició, però integrant les comoditats que permeten gaudir de la tranquil·litat i el descans.

Però, si el fet de viure per uns dies en un llogarret amb 25 habitants i un entorn magnífic no és suficient, no gaire lluny trobareu una gran oferta d’activitats d’aventura, de restaurants i quilòmetres de senders per fer a peu o en bicicleta.

 

A Casa Beta us oferim una experiència autèntica, on a cada cantonada està impregnada d’històries de la nostra cultura i de la nostra manera de viure.